top of page

Smarthus & Hytte.

hvor-smart-kan-et-hus-egentlig-bli.jpg
hytta.jpg

Smarthus - styr hjemmet med skjermen

Med smarthusløsninger i hjemmet eller på hytta kan du fjernstyre varme, lys og til og med lyd og bilde fra mobilen – også når du ikke er hjemme.

 

Hva er smarthus?

Smarthus er et intelligent hjem som kan kontrolleres og fjernstyres fra mobilen eller et kontrollpanel. Du kan styre varmeforbruk og lys med tidsinnstillinger og sensorer, skru på kaffetrakteren et kvarter før du står opp – det er egentlig kun fantasien som setter grenser, og du kan utvide og endre funksjoner ettersom livet forandrer seg.

Alle typer boliger kan få smarthusløsninger som forenkler og gjør hverdagen mer komfortabel

Fordeler med smarthus

Smarthus tar i bruk nyere teknologi for å redusere energiforbruk, gi bedre inneklima og øke sikkerheten i hjemmet på en enkel måte. Det høres kanskje futuristisk ut, men er oppnåelig for alle typer bolig. Det kan installeres både med kabel eller trådløst med wifi etter hvilke muligheter du har i din bolig. I et nybygg eller ved renovering kan kablene legges inni veggen, mens i et eldre hus vil trådløs tilkobling være den beste løsningen.

Hva koster et smarthus?

Alle typer boliger kan få smarthusløsninger som forenkler og gjør hverdagen mer komfortabel, uten at det trenger å være et omfattende arbeid. Elektrikeren bruker de samme kontaktene og bryterne som du kjenner fra før, men med en mulighet for fjernstyring. Du kan også kun velge de funksjonene som passer din hverdag, eller gjøre endringer i eget tempo etterhvert som behovet melder seg. Prisen varierer etter behov og løsninger.

Vi i Lyng Elektro er oppdatert på det siste innen teknologi. Spør oss om smarte løsninger for din bolig.

bottom of page